Da Bichez

Det här är min blogg. Här ska jag skriva om mitt liv som är sjukt intressant och alla bichez som jag lever mitt sjukt intressanta liv med.

Day of the /Slash

Kategori: Allmänt

Idag mår jag äntligen bra! Woop woop! Snorig och så, men på det hela bra!
Kan ju bero på att jag hade en väldigt rolig/mysig kväll med Pata, Megan Fox och Panton igår i da hood, även kallat Sollentuna. Var nice, var påklädd som en riktig liten knodd!
Så idag, ska jag nog ut på krogen, såhär lagom i och med att jag är nästan sjuk/nästan frisk. Min piercing är också lite sjuk. WHY?!
Så vad mer kan man berätta...öhhhh....ska till centrum och hämta ut en awesome beställning från Hollywood.se och i och med att jag är där, kanske jag kan köra och ba shoppa loss lite, är på sjuuuukt shoppinghumör! Woop woop!
Tror att det kan bli en treeeevlig kväll!
Det där är en jättegammal bild på min piercing, när den var frisk! Nu är den ful.
Fan vilket fail att jag inte hade något mer intressant att berätta idag... JAJA! DET KOMMER! HEJ DÅ

Btw...

Kategori: Allmänt

Varför har "How I met your mother" spårat så totalt och blivit så sjukligt seriöst?!?! INTE BRA

Yo!

Kategori: Allmänt

Yo bloggen! 

Jag är sjuk! Sjukt fest, sitter här som en förkyld snorblobba, usch usch usch... Så går det när skolan tar ut en på detta viset! När stressen lägger sig, och man får slappna av 10 minuter KABOOM! Sjuk! 

Det finns då ingen som vill ta hand om mig, för Diablo 3 kommer ju ut idag. YAY! Så Snuslas lär jag inte se på en vecka eller två. Ja ja... Då får man hitta något annat. Och det har jag minsann gjort!! 

Serier är bland de bästa som man kan sysselsätta sig med när man är sjuk! Eller uttråkad! Eller bakis. Eller vid förnekelse! Sjutk bra! 
Speciellt med detta underbara påfund som kallas Internet så kan man kolla på en hel säsong av en serie på en gång! Så de serier som för tillfället rullar flitigt på min dator är...trumvirvel....

1. ONE TREE HILL
Den här serien kan man sitta och grina till, inte så mycket skratta till, men man kan helt klart involvera sig i karaktärernas liv. Det är egentligen en riktigt, riktigt, riiiiiiktigt trist serie! MEN..jag vet inte riktigt. Den här serien får mig i alla fall att vilja flytta till en amerikansk småstad och bli ihop med en het småbarnspappa. För det är något som onekligen är sjukt hett! Så därför kollar på den här serien, för heta småbarnspappor.
2. NEW GIRL

"Pink wine makes me slutty" No shit!
ASSÅ DEN HÄR SERIEN! ÄR EPISK!!! Zooey Deschanel spelar otroligt, jättepinsamma, konstiga Jess som jag relaterar något otroligt till! Dessutom har hon världens snyggaste roommate, Nick, som är lite gubbig och från Chicago, så kanske kan flytta dit också. MEN JA! 

Så nu vet ni vad jag gör... Fett kul eller hur?! Fett långt inlägg. Miss ma bitchez. Vet dock inte var någon av dom håller hus för tillfället... whatever. Gayness! Pöss! 


Bloggen sluta vara grinig nu

Kategori: Allmänt

Jag vet jag vet jag vet.... Jag lämnade dig igen, och det är för att blogga blir faktiskt tråkigt efter sisådär några dagar. Helt klart. Hur kändisbloggarna orkat bli kända undgår mitt förstånd! Men bloggen, du borde faktiskt sluta vara grinig. Jag kommer ju trots allt alltid tillbaka. Så jag kan lova, att jag kommer lämna dig igen. Pass på!
I ALLA FALL! Jag har inte så mycket att berätta...eller jo, jag har skitmycket att berätta men det tänker jag inte ta här! Jag tar i alla fall studenten om.... 27 DAGAR! Förstår ni?!?!??!!? Det är helt galet! Jag har i alla fall snyggaste klänningen och snyggaste skorna, alltså kan jag vara säker på att jag kommer vara SNYGGAST på Norra Real. Hihi hoho jaja... Det känns bra.
Vad har kvällen att erbjuda då? Jo, manshäng med Panton, Björnil och William. Öl och biljard. Där kan man snacka grejer. Blir nice efter en sådan hård vecka som denna med massa plugg. Känns dock himla bra att bara kryssa av kurs för kurs. Slut, slut, slut.
Yes, livet är faktiskt ganska okej!
Sådär ser min studentmössa ut! AWESOMENESS!