Da Bichez

Det här är min blogg. Här ska jag skriva om mitt liv som är sjukt intressant och alla bichez som jag lever mitt sjukt intressanta liv med.

Woop Woop!

Kategori: Allmänt

Det kallas förkylning... Fuuuuu!

Superweird, kom på tre timmar. Kom hem från jobbet, kände mig lite seg, åkte till Megan Fox, och under tre timmar så blev jag sjuk. Wtf?!?! Supertråkigt, och superkonstigt. Så sitter som världens fräsching i soffan och har kul. HA fast inte...

Jag och Willum som skulle ha käkat lunch och badat idag... Det är ju så fint väder ute!

Och för första gången på länge, här kommer en ny bichez!




Dettta är Willum!

Willum...han har ett medeltidsnamn, för det tyckte vi var lite coolt. Och han kan väldigt, väldigt mycket, för han har typ en sån där grej som kallas fotografiskt minne. Oj vad jag önskar att jag också hade ett sånt!! För man verkar så himla smart då! I alla fall så är Willum väldigt snäll, väldigt rolig och han lär en alltid nya saker. SUPERNICE! 

Yo bloggen!

Kategori: Allmänt

Heeeeeej!

Jag står...

*trumvirvel*

....på jobbet!! Jäpp, som vanligt är det såpass ruschigt här inne att jag kan står och blogga! Yay! Och jag har absolut nada intressant att säga. Jag har tagit studenten nurå. Woop woop! VAd händer nu då? Ingen aningggg..

Är inne i lite av en low kan man säga. Ska man bry sig? Jag gör inte det i alla fall! Bryr mig sig inte, finns det inte/försvinner det. Är ett stort fan av FÖRNEKELSE! Jävligt fin grej det där!

Var och spelade poker igår kväll..var tvungn att dra innan det var avgjort, så jag fick inga pengar alls! Vilket inte gjorde ngnting, eftersom det faktiskt var värt 50 kr att ha en trevlig kväll! Även fast mitt deppmode kanske förstörde lite... Idag, inget deppmode!!

Vill lägga in en fin, glad bild men den här datorn är för dålig...wtf?!

Gay, hej, svej, PUSS!