Da Bichez

Det här är min blogg. Här ska jag skriva om mitt liv som är sjukt intressant och alla bichez som jag lever mitt sjukt intressanta liv med.

baha

Kategori: Allmänt

Jag har blivit inbokad för mitt första vikariat! HOHOHO! 


Svenska, matte och.... spanska!!?? Har inte läst ett ord spanska i hela mitt freaking liv, så detta är extremt underligt. Hela 4 lektioner av skiten är det. Kommer gå STENBRA som min kära Scrack skulle säga.
 
Sedan sist har jag varit på Megan Foxs landställe, vilket var otroligt trevligt, förutom att Panton åkte hem en dag tidigare och nu befinner sig i Karlstad, alldeles för långt bort ifrån mig!!! Men han kommer få det kul, och vi kommer allihopa flänga fram och tillbaka, fram och tillbaka. 

Annars... har ingen aning om var mina bichez håller i hus idag. Som vanligt. Varit på jobbet, vilket sög då många snuskiga små män kom och skulle tala om för en att man var vacker. Usch fy och blä...! 

Vad mer...jag har en smart telefon nu också. Mycket märkligt! Känns inte riktigt som mig... 
 
 
Cool bild på mig  i min Ziperall. Det enda jag gjort på Photoshop ngnsin och ni kommer aldrig få se en till photoshoppad bild så njut! 

Hej gay SVEJ! 

Hello

Kategori: Allmänt

Hej hej! 

Idag ska jag till sjukhuset och hälsa på mina stackars lilla mormor. Men hon blir i alla fall glad av att se en! 

Hennes syskon från Värmland ska komma hit och hälsa på också, och det är ovana vid citytrafik så jag får skjutsa dit dom, för annars blir det CONFUSION! Solna är inte att leka med, usch nej... 

Annars då? Ingenting då. Det var allt för just nu. Bye chai thai! 
 
 

Bloggen bloggen

Kategori: Allmänt

Så jävla bra på att blogga så det är knappt sant! 

Nej men skämt åsido...
 
I mitt liv så är allt i lite av ett standstill just nu. Lite som att man blivit paralyserad. 

Hösten börjar ju komma nu, och vad gör man året efter gymnasiet om man inte pluggar? Börjar vikariera på högstadiet oh yes!! Inte fan vet jag hur detta kommer gå, men med min charm och min pondus så lär detta funka! Höhö... 

Mina fina bichez Panton och Megan Fox ska snart lämna mig... Panton ska bli lärare i Karlstad och Megan Fox, ja han drar till Kina för det tyckte han var en FANTASTISK idé! Det är en rätt fantastisk idé...förutom att han lämnar mig, BUHU! 

Eftersom allt, trots allt, går i någon slags slentrian så bestämde dessutom jag och Alice utan kodnamn oss för att dra till London första helgen i september. LOVELY! Idag blev biljetterna bokade. Woop woop! Det kommer bli awesome, nice och allting däremellan. 
 
Och jag bestämde mig för att göra en sån där gay grej som jag ALDRIG brukar göra, men måste ju avsluta med ngt gay i min blogg här... 
 
                                                  ...jag tog en webcambild på mig själv. Men har liksom VÄRLDENS schystaste skjorthoodie från Sweet på mig, så därför kändes det värt att dokumentera. 
 
 
Titta där är jag! Men SKJORTAN, det är den ni ska titta på. SÅ FIN! (Min webcam är dock alldeles för dålig för att man ska kunna ta bilder i färg med den...) 
 
Puss hej gay! 

Hallå

Kategori: Allmänt

Så ibland blir det inte som man tänkt, och livet förändras på två sekunder.

Det är en klyscha utan dess like, men det är så livet fungerar. Får man fortsätta som förut? Får man vara glad? Får man vilja göra saker som förr?

Hur gör man nu?

Häjsan

Kategori: Allmänt

Hej bloggen. 
 
Allt är inte på topp just nu, och varför jag skriver ut det här är ju bara korkat. Men ibland blir det ju sådär, att allt kraschar lite granna. Och då får det göra det. Men vill inte belasta mina bichez med mitt deppmode, så då får du, lilla bloggen, ta det istället. För du tål ju trots allt allt annat jag håller på med. 

Sommarritualen är i alla fall att vakna vid 11, göra frukost och bänka sig framför repriser på Top Model och Project Runway. Jättedåliga program, men till sin kopp kaffe blir det perfekt att vakna till, för man slipper tänka. WIHO! 
 
 
Gay säg nej hej! 
 
 
Men titta, där är dom ju! Asså Heidi...nej, inte okej.